1 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Police patrol in Bucharest, Romania, 06 April 2020. Romania's 19 million inhabitants are living under a full national lockdown in a bid to slow down the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/, Image: 512650610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROBERT GHEMENT / EPA / Profimedia

Poliția face recrutări pentru școlile de agenți

Poliția anunță că începe recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea la unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Înscrierile se fac pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, dar și pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”.

Pentru înscrierea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române,  persoanele interesate se pot adresa Serviciului  Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Gorj, în  perioada 15 – 28 februarie 2021, unde  vor depune cererile tip de înscriere. Detalii cu privire la înscrierea candidaților, desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe pagina oficială a inspectoratului, www.gj.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Admitere școli.