7 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Prefectul Cristinel Rujan, sondat pentru Primăria Târgu-Jiu?!

Surpriză de proporții pe scena politică! Actualul prefect de Gorj, Cristinel Rujan ar fi fost inclus în sondajul de opinie pe care PSD l-a comandat pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Potrivit presei locale, liderul social-democraților gorjeni nu ar fi negat informația apărută pe surse, mai ales că în urmă cu ceva timp conducerea PSD Gorj a anunțat că ia în calcul și o a patra variantă de candidat. Marcel Romanescu, actualul primar în funcție, susține că acest lucru demonstrează că PSD nu are soluții și bâjbâie în stabilirea candidatului.

Vox 1 Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu, prin telefon

Din sondajul de opinie ar lipsi tocmai cele trei nume vehiculate până acum ca posibili candidați ai social-democraților la Primăria Tg-Jiu, respectiv Adrian Tudor, Aurel Popescu și Ciprian Florescu. Singurul nume introdus în acest sondaj, în legătură cu care sunt chestionați târgujienii ar fi cel al prefectului în funcție, Cristinel Rujan. Indiferent cum stau lucrurile, edilul liberal, Marcel Romanescu este în continuare sigur că nu va avea un competitor de temut la alegerile locale pentru Primăria Târgu-Jiu.

Vox 2 Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu, prin telefon

Într-o declarație făcută astăzi presei locale, Cristinel Rujan a declarat că nu are cunoștință dacă a fost sau nu inclus în sondajul de opinie și a precizat că nu este interesat de nicio candidatură din partea vreunui partid politic, mai ales că are statutul de înalt funcționar public.

Vox 1 Cristinel Rujan

Finalul lunii ianuarie este termenul dat de Mihai Weber, liderul PSD Gorj, pentru anunțarea tuturor candidaților la fotoliile de primar din județ.