1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Primele declarații ale tânărului depistat pozitiv cu coronavirus: „Să nu se mai vorbească prostii!” Cum se simte acesta

Tânărul în vârstă de 25 de ani  din comuna Prigoria depistat pozitiv cu COVID -19 a dat ieri primele declarații. Acesta este internat acum la Spitalul „Matei Balș” din capitală, sub supraveghere medicală.

Contactat de jurnaliști ai unui post național de televiziune, bărbatul a declarat că nu a intrat în contact cu italianul care a vizitat județul Gorj în perioada în care avea coronavirus, ci doar cu patronul societății la care acesta este angajat.

Nu am avut nicio treabă cu acel italian. (…) Eu eram în hală și italianul era prin curte”

Deși a fost depistat pozitiv cu  COVID -19, acesta este doar purtător, fără să manifeste simptome. Se simte bine, nu are febră și nici dureri musculare, însă este vizitat periodic de către medici pentru a repetarea probelor și evaluarea stării de sănătate.

Tânărul ține în permanență legătura cu familia și prietenii. Acesta a declarat că în ciuda informațiilor referitoare la carantina prietenei sale care s-ar afla la Târgu Jiu, ea este izolată în satul Dobrana în casa părinților lui.

„Asta e o mare prostie! Iubita mea este la mine acasă, nu a fost nicio secundă la Târgu Jiu!”

Petrecerea despre care s-a tot discutat a avut însă loc duminică, după plecarea pacientului 0 înapoi în Italia și depistarea acestuia cu coronavirus. Tânărul nu a participat la nicio vânătoare, deși în spațiul public au apărut și astfel de zvonuri.

„Nu am fost nicodată la vânătoare nici cu șeful meu, nici cu italianul. (…) Nu știu de unde s-a ajuns la toate chestiile astea”

În comuna Prigoria sunt în prezent izolate persoanele care au intrat în contact cu tânărul purtător și se află sub supravegherea autorităților.

Copyright Protect ! :)