1 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Primele lucrări la drumul expres Tg. Jiu – Craiova, în 2020

Lucrările la drumul expres Târgu Jiu-Craiova ar putea fi demarate la începutul anului viitor. Informația a fost dată publicității, într-o conferință de presă, de șeful PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Acesta a dat asigurări că mult vehiculatul drum expres va fi realizat pentru că este prins în master planul general de transport al României.

Totodată procedura de licitație este în curs de desfășurare, fiind  înscrise trei firme care și-au exprimat intenția de a participa pentru realizarea acestui drum extrem de important pentru județul Gorj, a menționat liderul social-democrat.

Weber a declarat că, după ce vor fi realizate  proiectului tehnic, studiul de fezabilitate și obținute avizele necesare, primele lucrări la drumul expres Târgu Jiu-Craiova ar putea fi făcute la începutul anului viitor.

Drumul expres Târgu Jiu – Craiova trebuia să fie deja gata de mult timp, însă acest obiectiv de investiție a fost doar temă de campanie electorală pentru mai mulți politicieni gorjeni în diferite tururi de scrutin.