17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Protest pentru drumul express Târgu Jiu – Craiova

Cetățenii municipiului Târgu Jiu au protestat astăzi în Piața Prefecturii pentru a atrage atenția autorităților aupra drumului express Târgu Jiu – Craiova. În spațiul online a fost deja organizată o petiție pentru urgentarea procedurilor privitoare la drumul mult așteptat. La 24 de ore de la crearea acesteia, doar puțin peste 200 de cetățeni au semnat pentru a trage un semnal de alarmă. În acest sens, susținătorii petiției au ieșit în stradă în speranța că guvernanții vor înțelege prioritatea acestei investiții.

Vox Dragoș Drăghescu, protestatar

Cetățenii care au protestat astăzi consideră că drumul promis de autorități resprezintă cea mai importantă investiție pentru dezvoltarea regiunii Sud-Vest Oltenia, urmând a contribui decisiv la dezvoltarea județului, atât pe plan economic, dar și social. Totodată, aceștia consideră că proiectul drumului expres ar fi o alternativă la Complexul Energentic Oltenia, prin faptul că un număr mare de investitori vor fi atrași să producă și în județul Gorj, creând astfel noi locuri de muncă.

Vox Dragoș Drăghescu, protestatar 

Problema drumului expres este  dezbătută și de partidele politice care își pasează responsabilitatea, mai ales în an electoral.