22 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

PSD și PNL, dispută pe bugetul statului

Parlamentarii opoziției îi acuză pe liberali că au exclus Gorjul de pe lista investițiilor. Pesediștii spun că absolut toate amendamentele lor au fost respinse, iar Gorjul nu a primit bani pentru niciun proiect nou, sumele alocate fiind doar completări, pentru finanțarea proiectelor începute în anii trecuți, a declarat senatorul Cristinel Ion Rujan.

Deputatul Claudiu Manta acuză reprezentanții coaliției de guvernare că au alocat banii țării, în mod pur politic și că 95%  din sume au mers către PNL, USR și UDMR.

Mihai Weber acuză parlamentarii PNL că încearcă să-și însușească meritele pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova, ce-i aparține și pentru alte investiții, demarate pe guvernarea PSD. Reacția vine după ce senatorul liberal Ion Iordache a declarat că guvernul din care face parte finanțează proiecte precum drumurile naționale din Gorj sau centura Tg Jiului.

Social-democrații îi acuză pe liberali că le fură proiectele, demarate pe când se aflau la guvernare, deoarece nu au reușit să facă nicio investiție, de la preluarea puterii.