17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Purtător de cuvânt schimbat la DSP Gorj. Directorul executiv și-a dorit o altă echipă

Se pare că începând cu data de astăzi, Direcția de Sănătate Publică Gorj are un nou purtător de cuvânt în persoana Daianei Militaru, jurnalist în presa locală. Acest lucru reiese din faptul că pe adresa de e-mail a redacției noastre au venit două comunicate de presă remise de DSP Gorj de pe adresa cu numele Daiana Militaru, și nu cu numele ELena Pițian, cum am primit ieri.

Ne-am fi așteptat ca DSP Gorj să ne informeze, tot printr-un comunicat scurt, și despre numirea noului purtător de cuvânt, despre cauzele care au dus la înlocuirea Elenei Pițian din această funcție și câteva date despre cea care i-a luat locul.

Nu știm dacă această modificare a venit la pachet cu recenta demitere a directorului instituției, Carmen Ivanov, în urma unor deficiențe de comunicare legate de raportările privind COVID – 19 în Gorj.

Narcis Stoian este noul director executiv al DSP Gorj și a ales un nou comunicator pentru instituție, Daiana Militaru, care deține și funcția de consilier asistent.

Fostul purtător de cuvânt al DSP Gorj, Elena Pițian, ne-a contactat și ne-a precizat că „schimbarea sa nu a avut nicio legătură cu demiterea directorului executiv și că nu i s-a reproșat nimic legat de situația creată. Pur și simplu, noul director și-a dorit o altă echipă.“