3 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Racolări „în toi“ de candidați la primării

Racolările de candidați la primăriile din județ sunt la cote înalte în această perioadă preelectorală. Fiecare partid își face calcule peste calcule care ar fi candidatul cu cele mai mari șanse în fiecare localitate. Dacă nu se află în curtea proprie, îl racolează de la alt partid în urma unor negocieri departe de ochii electoratului.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, susține că cei din conducerea  Partidului Național Liberal încearcă să atragă primari social-democrați din județ cu promisiunea unor finanțări și recunoaște că nici el nu este străin de practica racolării de candidați de la alte formațiuni politice, însă declară că nu pune presiune pe aceștia, în comparație cu liberalii.

Până acum sunt ca sigure candidaturile pentru PSD ale primarilor în exercițiu Dumitru Ion Popescu de la Drăguțești  şi Constantin Bobaru de la Bumbeşti Jiu, care și-au câștigat actualele mandate pe listele altor formațiuni politice.

PSD Gorj are deja stabilit candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, nimeni altul decât actualul șef al județului, Cosmin Popescu.

Primarii PSD în funcție vor fi susținuți pentru noi mandate. Cei care vor să se retragă sau au probleme cu ANI nu vor mai avea sprijin. Finalul lunii ianuarie era termenul dat de Mihai Weber pentru anunțarea tuturor candidaților la fotoliile de primar din județ.