4 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Reținut pentru 24 de ore

Un bărbat bănuit pentru săvârșirea a două infracțiuni rutiere a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Oamenii legii din Novaci au luat măsura reținerii pentru că respectivul bărbat de 63 de ani, cu domiciliul în Baia de Fier, a condus un autoturism  după ce consumase alcool și având permisul de conducere suspendat.

La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o pesoană aflată sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 11 octombrie a.c., bărbatul, ar fi condus un autoturism pe DJ 665 Baia de Fier, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cursul zilei de marți, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri corespunzătoare.