15 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Romanescu, nemulțumit de repartizarea fondurilor de către Consiliul Județean

Primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este nemulțumit de modul în care Consiliul Județean Gorj îi tratează pe primarii liberali. Toate localitățile conduse de peneliști au fost vitregite la repartizarea fondurilor de către instituția condusă de social-democratul Cosmin Popescu.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că nu are un război personal cu șeful CJ Gorj, ci cu modul în care sunt repartizate fondurile. Este vorba de localități care nu au primit niciun leu, deși înglobează mai mult de jumătate din populația județului Gorj. Printre acestea se numără municipiile Motru și Târgu Jiu, precum și orașele Novaci și Rovinari.

Vox 1 Marcel Romanescu

În opinia lui Marcel Romanescu, instituția condusă de Consiliul Județean Gorj a creat acum un precedent periculos, iar urmările ar putea fi suportate chiar de către primarii social-democrați care ar putea fi ocoliți pe viitor la repartiția de fonduri guvernamentale.

Vox 2 Marcel Romanescu

Cu toate acestea, Marcel Romanescu a fost singurul primar care a declarat la ultima rectificare de buget că nu are nevoie de fonduri pentru că primăria înregistra un excedent bugetar.