4 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Se reiau procedurile pentru organizarea unui nou concurs pentru șefia SJU Târgu Jiu

Un nou concurs pentru selectarea managerului Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi programat în perioada următoare. Peședintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că au fost probleme în ceea ce privește comisia de concurs, respectiv o posibilă situație de conflict de interese și incompatibilitate. Din acest motiv, Cosmin Popescu a precizat că s-a procedat în mod corect și a fost anulat concursul. În acest fel s-a eliminat orice suspiciune. Va fi o întârziere de o lună de zile, dar nu vor exista suspiciuni sau contestații.

Vox 1 Cosmin Popescu

În perioada următoare se va întruni Consiliul de Administrație al Spitalului Județean. Este organismul care organizează concursul. Va fi stabilit graficul cu etapele concursului, comisia de concurs, anunțul și publicarea acestuia, a anunțat Cosmin Popescu, șeful județului.

Vox 2 Cosmin Popescu

La primul concurs s-au înscris în cursa pentru postul de manager al SJU Târgu-Jiu Dumitru Vienescu, actualul manager interimar, Tiberiu Tătaru, fost manager, și Emil Grigore, managerul Spitalului Novaci.