22 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Semifinală incendiară între olteni în Cupa României: Viitorul Pandurii-U Craiova

Viitorul Pandurii întâlnește U Craiova în semifinala Cupei României. A doua semifinală se va disputa între Dinamo și Astra.

În penultimul act al Cupei României, ediţia 2020-2021, s-au calificat trei formaţii din Liga 1, Dinamo, Astra şi Universitatea Craiova, şi una din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

ACS Viitorul Tg. Jiu este revelația sezonului din Liga 2. În prezent, gorjenii antrenați de Flavius Stoican ocupă locul 3 și au șanse bune să ajungă în play-off-ul de promovare.

„Vrem să facem o minune, eu și jucătorii avem planuri mari. Vrem locul 1 în sezonul regulat și să facem o minune în Cupă. Când vom trage linie, vedem unde suntem. Am niște voinici care au planuri mari. Nu suntem Barcelona, dar avem atitudine de fotbaliști!”, a declarat Stoican după anunțarea partidelor.

Federația Română de Fotbal a stabilit, astăzi, 16 martie 2021, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, meciurile din faza semifinalelor Cupei României, ediția 2020/2021. Jocurile din acest tur vor avea loc în perioada 13-15 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul. Pe 22 mai se va juca finala Cupei României.