24 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Șoferi băuți la volan

Polițiștii gorjeni au identificat în trafic în acest weekend mai mulți șoferi aflați sub influența alcoolului. Toți s-au ales cu dosar penal.

Un târgujian în vârstă de 66 de ani a fost depistat pe raza satului Răchiți, conducând pe drumul național cu o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Și polițiștii din Rovinari au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DC 70 Fărcășești, cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea șoferul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În stațiunea montană Rânca, un ilfovean în vârstă de 34 de ani, conducea o motocicletă cu o concentrație de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Pentru stabilirea cu exactitate a valorii din etilotest, șoferul a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.