17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Soluțiile lui Romanescu pentru crearea de locuri de parcare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu,  susține că a identificat două soluții pentru a rezolva problema parcărilor în oraș. Una dintre soluții este legată de finalizarea variantei ocolitoare a municipiului, precum și de modernizarea transportului în comun.

În opinia lui Marcel Romanescu, realizarea unui studiu de trafic nu ar avea rezultate concludente, dat fiind faptul că, în lipsa unui transport modern și a variantei ocolitoare, nu se poate cunoaște exact care va fi numărul de autoturisme care vor tranzita orașul peste doi ani.

Prin urmare, este posibil ca în doi ani cele două investiții finalizate să genereze o fluidizare a traficului rutier în municipiu.

Vox 2 Marcel Romanescu, primar Târgu-Jiu

Edilul municipiului Târgu Jiu a menționat că în momentul de față în oraș sunt 14.000 de locuri de parcare, din care 12.000 au fost repartizate către cetățeni. Unele sunt cu plată, altele fără contract. Procesul de repartizare a locurilor de parcare în Târgu Jiu va fi accelerat. Primarul mai spune că își dorește administrarea unitare a parcărilor de reședință și a parcărilor publice, în cadrul unui singur serviciu. În momentul de față parcările de reședință sunt în evidențele Direcției Publice de Venituri și parcările publice la Direcția de Patromoniu.

Vox 3 Marcel Romanescu

Marcel Romanescu este convins că va câștiga alegerile locale din vară, iar una din primele măsuri pe care le va lua va fi înființarea unui serviciu care să gestioneze toate parcările din municipiu.