21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Sondajul mult așteptat prelungește suspansul la PSD

PSD își dorește recâștigarea primăriilor celor două orașe importante din Gorj, cele două municipii Târgu Jiu și Motru, la alegerile locale din această vară. Deocamdată nu au anunțat candidații pentru funcțiile de primar, deși a fost dat și un termen clar, sfârșitul lunii ianuarie, și suntem de aproape o săptămână în luna februarie.

Președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarant azi presei că îl așteaptă pe liderul organizației județene, Mihai Weber, să vină cu rezultatele ultimului sondaj de opinie realizat de o firmă de profil, recunoscută la nivel national.

Vox: Aurel Popescu, președinte PSD Târgu Jiu

Candidatul PSD de la Târgu Jiu trebuie să câștige alegerile. Aceasta este și dorința senatorului Scarlat Iriza.

Până acum sunt ca sigure candidaturile pentru PSD ale primarilor în exercițiu Dumitru Ion Popescu de la Drăguțești  şi Constantin Bobaru de la Bumbeşti Jiu, care și-au câștigat actualele mandate pe listele altor formațiuni politice.

PSD Gorj are deja stabilit candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, nimeni altul decât actualul șef al județului, Cosmin Popescu.

Primarii PSD în funcție vor fi susținuți pentru noi mandate. Cei care vor să se retragă sau au probleme cu ANI nu vor mai avea sprijin. Finalul lunii ianuarie era termenul dat de Mihai Weber pentru anunțarea tuturor candidaților la fotoliile de primar din județ, dar acest termen a fost depășit.