21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Spațiile de  la stadion necesită investiții

Spațiile comerciale de la Stadionul Municipal Târgu Jiu vor fi scoase la licitație în perioada următoare. În incinta arenei sportive sunt disponibili 3200 de metri pătrați destinați comerțului. Până acum s-au arătat interesate renumite lanțuri de magazine, însă procedura licitației va fi discutată abia săptămâna viitoare în ședința Consiliului Local.

În cel mult două luni de la încheierea procedurii, contractele vor putea fi semnate. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, își doreste ca spațiile să fie administrate de companii care oferă cel mai bun preț raportat la calitatea serviciilor, iar procedura de licitare să beneficieze de transparență maximă.

De asemenea, și parcarea subterană întâmpină probleme la nivel de dotări și administrare, care trebuie remediate în perioada imediat următoare, afirmă edilul târgujian. Direcția Publică de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu a înaintat documentele către Compania Națională de Investiții atât cu privire la parcarea stadionului cât și privind hotelul de patru stele din incinta Stadionului Municipal. Principala problemă o reprezintă parcometrul ce controlează barierele. Acesta nu este adaptat în totalitate tuturor formelor de plată. Elementele lipsă vor fi achiziționate din bugetul de investiții al primăriei municipale.

În prezent, parcarea de la subsolul stadionului este deschisă în mod gratuit pentru intrarea autoturismelor între orele 7:00 și 19:00.