30 noiembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Spitalul Județean intră în reabilitare

Câteva secții ale Spitalului Județean Tărgu Jiu vor fi reabilitate în perioada următoare. Documentele au fost deja depuse pentru licitația publică, iar, începând cu vara acestui an, se preconizează începerea execuției lucrărilor.

În prezent se lucrează intens la reabilitarea și dotarea cu mobilier  a secțiilor Endocrinologie, Cardiologie și Obstetrică-Ginecologie.

Se discută la nivelul Consiliului Consiliului Județean Gorj aprobarea bugetului pentru a introduce în proiect și secțiile Medicală 1, Gastroenterologie și Neonatologie.

Vox Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean Gorj

De asemenea, și Unitatea de Primiri Urgențe va beneficia de modernizare. Documentația necesară derulării licitației a fost deja înaintată și se așteaptă avizul necesar. Fiind un proiect amplu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, aproximează un termen de 2 ani pentru finalizarea lucrărilor.

Vox Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean Gorj

Secțiile amintite nu au mai beneficiat de lucrări ample de modernizare în ultimii ani. Recent a fost renovată secția  Pediatrie care necesita investiții urgente.