4 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Subunitate ISU nouă la Rovinari

Începând de miercuri, 25 iunie, a devenit operațională cea de-a opta subunitate din cadrul ISU Gorj, situată în orașul Rovinari.
La inaugurarea Punctului de Lucru Rovinari – subunitate componentă a Detașamentului de Pompieri Motru din cadrul ISU Gorj, au fost prezenți ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, colonel Cristian Radu, prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, deputatul liberal Dan Vîlceanu, precum și  șefii instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență.

Odată cu înființarea subunității ISU Rovinari, cetățenii orașului Rovinari și ai comunelor Bîlteni, Cîlnic, Dragotești, Fărcășești, Negomir, Telești și Urdari vor beneficia, într-un timp mult mai scurt, de ajutorul pompierilor militari atunci când se vor confrunta cu o situație de urgență.
O autospecială de lucru cu apă și spumă dotată cu echipamente pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și un autocamion de intervenție, încadrate cu echipaje profesioniste de pompieri, reprezintă resursele Punctului de Lucru Rovinari.