21 aprilie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Sute de polițiști în acțiune, 4000 de persoane verificate

270 de polițiști au acționat sâmbătă și alți 217 duminică, ajutați de jandarmi și polițiști locali, dar și de lucrători ai ISU Gorj și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în control. Aceste efective au efectuat mai multe acțiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Echipajele au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor din acest weekend, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 4000 de persoane, 578 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și alte zone de interes, precum și peste 500 de mijloace de transport în comun și mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  aproape 60 000 de lei.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcări piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenade – zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.