17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Trei ordine de protecție emise de polițiști

Trei femei au sunat la 112 în urma unor conflicte cu partenerii de viață. Bărbații nu au voie să se mai apropie acum de soțiile lor la o distanță de mai puțin de 200 de metri.

O femeie de 34 de ani din comuna Baia de Fier a sesizat telefonic polițiștii după ce soțul său a amenințat-o. Pe fondul geloziei, bărbatul, cu 15 ani mai în vârstă,  a avut un comportament agresiv și i-a creat o stare de temere femeii în urma repetatelor amenințări cu acte de violență.

Pentru cele constatate, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Sâmbătă, polițiștii din  Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 52 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că soțul său are un comportament agresiv.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și au stabilit că pe fondul geloziei, dar și a consumului de alcool, soțul victimei, în vârstă de 52 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.

Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Și polițiștii din Motru au emis un ordin de protecție provizoriu. Aceștia au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 51 de ani, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț.

Din cercetările efectuate de polițiști se pare că, bărbatul, în vârstă de 48 de ani în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.

În ambele cauze bărbații agresivi s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.