17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Ucenicie, urmată de angajare la CEO

Complexul Energetic Oltenia derulează programe de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă pentru înlocuirea specialiștilor aflați în prag de pensionare din cadrul companiei.

În cadrul primei ediții a Programului de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă 2020-2022, vor fi deschise 28 posturi de ucenic în domeniul mecanic. Programul are o durată de 2 ani, timp în care ucenicii vor fi angajați la CE Oltenia în baza unui contract de ucenicie. Pozițiile vacante vor fi disponibile la Exploatarea Minieră Roșia-Rovinari  –  Cariera Roșia.

Ucenicii vor parcurge un program de formare profesională cu durata de 720 ore, în pregătire teoretică și practică.

La finalul programului, participanții vor susține un examen de absolvire, în urma căruia vor obține un certificat de calificare profesională recunoscut la nivel național și european. În funcție de rezultatele obținute, pot primi oferta de angajare în cadrul companiei.

CV-urile candidaților se pot depune la secretariatul CE Oltenia sau se pot transmite în format electronic, până la data de 01.03.2020, la următoarea adresa de e-mail: [email protected]