3 decembrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

UMANITAR: Strângere de fonduri pentru un tânăr aflat la necaz!

Andrei Roșca are nevoie de ajutorul nostru! O amplă campanie de strângere de fonduri a fost inițiată în mediul online de către apropiații tânărului. În ultimele zile, glasul multor tineri din județ s-a auzit. Cu toții au același scop: să îl ajute pe prietenul lor, Andy Roșca. „Prieteni la greu, pentru Andrei Roșca”- acesta este numele grupului de pe Facebook, unde se organizează strângerea de fonduri, dar și diverse licitații ale unor obiecte de valore, banii fiind donați în contul lui Andrei!

 

Acesta este mesajul campaniei:

„Când ești tânăr, îți imaginezi viața de adult sperând la tot ce e mai frumos, mai bun și mai împlinitor. Te vezi lucrând ce îți place, căsătorindu-te cu persoana iubită, avându-i alături pe părinții mândri și fericiți pentru tine, te visezi jucându-te cu copiii tăi pe care îi adori și apoi te gândești cum vei îmbătrâni frumos alături de omul cu care ți-ai împărtășit viața, cu bune și cu rele…
Dar într-o zi visul se poate nărui, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Rosca Andrei care in urma unui accident rutier in data de 19 august 2020 a ajuns la ATI Spitalul Judetean Timisoara unde a fost in coma timp de 1 luna.
A suferit o interventie chirurgicala la cap, fractura occipitala stanga, hemoragie cerebrala in urma carora pe parcursul sederii in ATI(2 luni jumate) a fost in stare vegetativa. Astfel a dezvoltat si foarte multe infectii , pe care avem incredere ca le va invinge in mediul steril din noua clinica.
In urma cu aproape un an am vazut atatea #sufleteminunate care l-au ajutat pe prietenul nostru Adrian Plesescu, astazi din pacate, va cerem din nou ajutorul pentru prietenul lui cel mai bun Rosca Andrei

Într-o perioada dificila pentru toata lumea este foarte important sa ne unim fortele, sa ne sprijinim si sa ne ajutam reciproc.
Mereu credem ca este vorba despre altii, dar adevarul este ca oricand poate fi vorba despre oricare dintre noi…
Recuperarea este una lunga si costisitoare ( in jur de 1000 lei pe zi)care pune in dificultate familia de aceea dorim sa va cerem ajutorul .
In acest moment Andrei a fost transferat la clinica Clinica de Recuperare Neuromotorie si Medicina Hiperbara Livezeni, Mures unde am gasit niste #oameniminunati care doresc sa lupte alaturi de noi pt ca Andrei sa revina acasa cat de curand.
Va rugam sa fiti alaturi de noi cu o rugaciune si o donatie cat de mica . 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Donatiile se pot face in conturiile de mai jos deschise pe numele iubitei lui Speriatu Alexandra
⭕️Cont lei: Raiffeisen Bank
Ro95rzbr0000060015385987
⭕️Revolut: 0786908999 „