7 martie 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Verificări în Mall. Nu s-au aplicat sancțiuni

Luni dimineața, 15  inspectori ITM Gorj au descins în Mall-ul târgujian în frunte cu inspectorul sef si inspectorul sef adjunct. Acțiunea de verificare la care au participat a vizat respectarea măsurilor anti COVID.

Într-un comunicat de presă remis în cursul zilei se precizează că cincisprezece inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, împreună cu inspectorul șef și inspectorul șef adjunct în domeniul relațiilor de muncă, au verificat astăzi, 26.10.2020, modul de respectare a măsurilor de prevenție și protecție în vederea limitării răspândirii SARS-Cov-2 de către cei peste 60 de angajatori din incinta celui mai mare centru comercial din municipiul Târgu-Jiu.

”În ultimele două zile, în intervalul 23.10.2020-25.10.2020, au avut loc 65 de astfel de verificări pe raza municipiului, inspectorii de muncă având nu doar rolul de reprezentant al unei autorități de control, ci și de îndrumători în implementarea măsurilor de protecție,” a declarat George Octavian Romanescu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Bilanțul controlului din mall nu a fost comunicat, ceea ce înseamnă că nu au fost descoperite nereguli.