1 octombrie 2020

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Video: Un nou scandal la Albeni! Deși filmat, primarul neagă totul

Un nou scandal a izbucnit astăzi în comuna Albeni între primar și cetățeni. Primarul Stan Silviu –Ionuț, însoțit de un buldoexcavator, a astupat un canal care deservea la scurgerea apei pluviale în râul Gilort.

Cetățenii comunei s-au strâns la fața locului pentru a-i cere explicații primarului. Acesta s-a arătat lipsit de interes, ignorând cetățenii care erau vizibil îngrijorați de o posibilă inundație cauzată de astuparea canalului. Din spusele oamenilor, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

Deși apare dând indicații șoferului utilajului în filmarea făcută de cetățeni, primarul Stan neagă orice prezență a sa la fața locului, chiar mai mult, nu are cunoștință despre activitatea sesizată. Edilul din Albeni nu a dorit să ofere niciun punct de vedere.

 Stan Ionuț, primar Albeni

Nu este prima dată când primarul Albeniului este implicat într-un scandal. De la disputele cu angajații, uneori violente, alteori umilitoare, până la nenumărate plângeri penale pentru șantaj, hărțuire și amenințare, primarul Silviu Ionuț Stan continuă să-și ignore alegătorii. În toamna anului 2018 acesta a fost cercetat de polițiștii gorjeni pentru abuz în serviciu și violarea sediului profesional, după ce a fost reclamat de directorul unei școli din localitate. Tot în același an ar fi avut loc o altercație între edil și soțul unei angajate, chiar în incinta instituției.

Atât cetățenii cât și salariații se plâng de comportamentul neadecvat al primarului. Prefectura Gorj a trimis de mai multe ori Corpul de Control la Albeni, însă nimic nu pare să oprească atitudinea despotică a edilului.

Copyright Protect ! :)