17 mai 2021

Radio Omega

❤️ care bate cel mai tare în FM-ul gorjean – 91,8 FM

Zeci de disponibilizări colective, anunțate la Minprest Rovinari

Minprest Rovinari, prestatorul de servicii deținut de Complexul Energetic Oltenia, ar putea face disponibilizări de personal. Este vorba de aproximativ 70 de persoane care vor părăsi unitatea în perioada următoare, dacă acest lucru va fi aprobat de Consiliul de Administrație. Anunțul a fost făcut de reprezentantul Minprest Rovinari, Bogdan Bejinaru, membru al Consiliului de Administrație. Conducerea pesedistă a Minprest Rovinari, în frunte cu Gabriel Giorgi, a anunțat punerea în practică a unui program de disponibilizări colective, Bejinaru declarând că acest lucru nu e întâmplător și este realizat în mod intenționat în guvernarea liberală pentru ca PNL să deconteze la nivel de imagine.

Vox 1 Bogdan Bejinaru

Minprest are datorii mari la bugetul de stat care atrag majorări și penalități. O decizie cu privire la posibilele concedieri ar putea fi luată pe 27 ianuarie, în ședința Consiliului de Administrație. Tot atunci conducerea Minprest trebuie să prezinte situația economică la zi și pe anul trecut, susține Bogdan Bejinaru.

Vox 2 Bogdan Bejinaru

Minprest lucrează în principal pentru Complexul Energetic Oltenia și are peste o mie de salariați. Conducerea CEO a anunțat deja că nu va fi de acord cu programul de disponibilizări colective.